Meteen naar de inhoud

Fietsen voor Cycle For Hope!

Maarten Kassanmoerawi

Gepubliceerd op 29 Juni

Dit jaar heb ik besloten om mee te doen met Cycle for Hope. Op 30 juni 2022 gaat het gebeuren. Een uitdagend fietsevenement van 1200 KM in estafettes, waarvan ik zelf 400 KM moet doen binnen 48 uur.
  
In het begin heb ik zwaar getwijfeld of ik dit nog wilde doorzetten, vanwege faalangst en de fysieke en mentale uitdaging. Daarnaast lag dit zo ver buiten mijn comfort zone. En dat is precies wat ik nodig had.

Bij zo’n voorbereiding komt heel wat kijken. Een mooie carbon racefiets met fancy outfit en gear is niet voldoende. Het is ook zoeken naar de juiste balans in voeding, sport, werk en voldoende rust.
  
Eén van de mooiste dingen tijdens het fietsen zijn de bijzondere plekken en natuuromgevingen die ik anders nooit had bezocht. Soms vergat ik te genieten van de omgeving en was ik te veel bezig met het resultaat. 
  

"Don’t forget to enjoy the process!"

Ik moet bekennen dat door alle fietstrainingen ik mezelf beter heb leren kennen in waar mijn mentale en fysieke grenzen liggen.
  
Ik dank mijn collega’s van Axiflex voor hun enthousiasme en support (en hun sponsorbijdrage). Daarnaast dank aan Yvolution voor hun coaching, training en heerlijke gezonde snacks.
 
Sponsorship

Door mee te doen met Cycle for Hope halen we geld op om de cliënten van GGZ-instelling De Hoop die verslaafd zijn of psychische problemen hebben, op weg te helpen naar een nieuw leven.
  
Je kan altijd nog een bijdrage leveren via onderstaande link. Wordt zeer gewaardeerd. 
https://deelname.cycleforhope.nl/actie/maarten-kasanmoerawi