Meteen naar de inhoud

Over ons

Ontmoet ons team!

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Robert_Jurist


“Na ongeveer twintig jaar in verschillende functies voor de gemeente te hebben gewerkt, ben ik bij Axiflex aan de slag gegaan en heb ik meegeholpen de Academy op te zetten. Ik doe al jaren de opleiding en een deel van de trainingen voor de trainees. Daarnaast verzorg ik opleidingen voor externe partijen en ben ik als jurist verbonden aan Axiflex."

fun fact: Ik heb al meer dan honderdvijftig mensen opgeleid als inkomensconsulent en vind het erg leuk om hen in hun werk tegen te komen.

Mr. Robert Stravers
Jurist & hoofddocent

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Valerie_HR


“Na mijn studie bestuurs- en organisatiewetenschap aan de VU ben ik na enige twijfel in 2018 teruggekeerd naar mijn geboortestad Rotterdam om fulltime aan de slag te gaan voor het bedrijf waar ik als scholier en student al parttime te vinden was. Axiflex! Het gemis van Amsterdam verdween als sneeuw voor de zon toen ik terechtkwam in een team dat aanvoelt als familie."

fun fact: In het weekend ben ik geregeld te vinden op de kinderboerderij om geiten te aaien.

Valérie Romeo
Hoofd HR

+ 31 6 34 74 00 12

maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Mine_recruiter


“In 2018 heb ik deelgenomen aan de theorieopleiding Participatiewet via Axiflex Academy. Tegen het einde benaderde Rénette mij voor de functie van Personal Assistant. Ik kreeg de kans om me op zowel persoonlijk als zakelijk vlak te ontwikkelen binnen de organisatie en leerde het bedrijf in korte tijd goed kennen. Ik ben toen steeds meer werkzaamheden in de breedte gaan oppakken, waaronder recruitment. Binnen deze werkzaamheden vond ik nog meer mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag ga ik geen enkele uitdaging uit de weg en ben ik inmiddels hoofd recruiter. Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, veerkracht en in jezelf geloven loont en je verder brengt dan je durft te dromen.."
fun fact: Ik haat spinnen

Gabriëlla Meijer
Hoofd Recruiter

+ 31 6 23 85 34 94

maandag t/m donderdag
08:30 - 17:00

Tyrese van der Jagt
Recruiter

+ 31 6 28 50 91 44

woensdag
09:00 - 17:00

Ian Jacobs
Recruiter

+ 31 6 40 39 10 19

dinsdag
13:00 - 17:00

donderdag en vrijdag
09:00 - 17:00

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Renia_administratie


“Na mijn opleiding a/d WdkA werd ik (o.a.) goudsmid/diamantzetter en heb ik in ateliers gewerkt.  Daarna bijna 12 jaar floormanager geweest van een winkel gespecialiseerd in mondhygiëne verzorgingsproducten. Sinds maart 2021 werk ik bij Axiflex om waar mogelijk collega’s administratief te ondersteunen met hun werkzaamheden. Ik vind het leuk om weer wat anders/nieuws te doen, te (blijven) leren en weer onderdeel van een team te zijn."

fun fact: Als ik een krant of tijdschrift lees, vind ik het handiger om vanaf de laatste pagina te beginnen. Andersom dus.

Rénia Sastrowidjojo
Administratief medewerkster

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Mireille_grafisch_Design


“In 2016 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Design is mijn passie en vind het ontzettend inspirerend om omringd te zijn door creatievelingen. Sinds februari 2020 mag ik onderdeel zijn van het marketingteam bij Axiflex, waar ik mijn creativiteit in kan zetten en samen met mijn team waardevolle content mag creëren."

fun fact: In januari ben ik getrouwd en verhuisde ik van de mooiste stad Rotterdam naar het mooiste dorp Alblasserdam.

Mireille van Dommelen
Grafisch designer

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Maarten_headofmarketing

“Sinds juni 2006 heb ik me volledig verdiept in de wereld van virtual reality en digital marketing, waarbij ik waardevolle praktische kennis en ervaring heb opgedaan in o.a. community building en VR consumer behaviour. Ik ben dan ook ontzettend enthousiast over mijn rol binnen Axiflex om te blijven creëren en ontwikkelen daar waar mijn passie ligt."

fun fact: Ik kan eindeloos praten over technologische innovatie van VR, AR, AI en blockchain. Daarnaast kan je me altijd blij maken met een broodje haring.

Maarten Kasanmoerawi
Marketing & innovatie

Axiflex blogs

Bekijk onze blogs waar we verschillende onderwerpen behandelen binnen detachering en waar je ons team beter leert kennen!

Roadtrip door Europa #2

Roadtrip door Europa (deel 2) Gabriëlla Meijer Gepubliceerd op 16 Augustus Voor sommigen is de vakantie nog in zicht of moet deze nog gepland worden.

Lees meer »

Axiflex baby!

17 februari om 09:02 was hij dan eindelijk geboren, mijn zoontje Benjamin Eli. Het mooiste geschenk dat ik ooit heb mogen ontvangen. Na een heel fijn zwangerschap- en bevallingsverlof is het dan weer tijd om aan de slag te gaan op kantoor!

Lees meer »