Meteen naar de inhoud

Over ons

Werving & selectie

Sinds 2008 zet Axiflex zich als detacheringsorganisatie in om jou verder te helpen in je carrière. Of je nu op zoek bent naar interim opdrachten, een nieuwe baan of graag een traineeship wil volgen; wij staan voor je klaar. Persoonlijk contact, betrokkenheid en luisteren naar wat jij te vertellen hebt is onze kracht.

Je bent bij ons altijd welkom voor een kennismakingsgesprek.

Onze visie

Axiflex positioneert zich als de innovator en game changer in de opleidings- en detacheringswereld. Door optimaal gebruik te maken van alle beschikbare middelen (zoals online academies, social media, online tools et cetera), aangevuld met de expertise van haar specialisten en opleiders, wil Axiflex toonaangevend zijn binnen sector IT, marketing en communicatie.

Onze missie

Onze missie is de juiste match te maken en zo te komen tot werkbare oplossingen. Die match maken we tussen cursisten en opleidingen. Maar ook tussen opdrachtgevers en gedetacheerden. Zo levert Axiflex maatwerkoplossingen die de productiviteit van onze klanten ten goede komt. 

We geloven in de kracht van onze medewerkers. Daarom investeren we in hen. En op hun beurt investeren ze weer in zichzelf. Zodoende komen we tot een optimaal product voor onze opdrachtgevers.

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Renette_CEO

CEO // FOUNDER

Rénette
Sastrowidjojo

Rotterdamse ondernemer Rénette Sastrowidjojo is oprichter en directeur van Axiflex B.V. De afgelopen vijftien jaar bouwde zij samen met haar nog steeds groeiende team het bedrijf op tot een succesvol detacheringsbureau. Na ruim 23 jaar ervaring binnen diverse leidinggevende functies bij o.a. Gemeente Rotterdam, werd het tijd om haar kennis in te zetten als ondernemer. In 2008 begon zij met het detacheren van juridische professionals binnen gemeente Rotterdam. Anno 2021 is Axiflex naast juridische dienstverlening ook gespecialiseerd op het gebied van IT, marketing en communicatie.

“Werk niet alleen hard, maar ook strategisch. Blijf scherp en denk een stap vooruit.”

Parallel loopt Rénettes tweede organisatie, waarbinnen (gedetacheerde) professionals erkende opleidingen en trainingen volgen: Axiflex Academy.

Sinds een jaar heeft Rénette haar interesse voor Virtual Reality zodanig zien groeien dat zij dit onderdeel maakte van haar bedrijven. Door middel van VR streeft zij naar nog geavanceerdere trainingen en verbreding van interesse onder toekomstige studenten en werknemers om diverse vakgebieden te betreden. 

Creatief bezig zijn is, naast ondernemen, kunst en cultuur Rénettes grootste hobby. De combinatie hiervan kan zij kwijt in haar meest recent opgezette bedrijf, gevestigd in hartje Rotterdam: House of Afangaro.

Dit exclusieve modelabel begon zij vanuit haar meisjesdroom om creatief met mode bezig te zijn. In eigen atelier en showroom komen, in samenwerking met haar team van ontwerpers en coupeurs, diverse prêt-à-porter en op maat gemaakte creaties tot stand.

Ontmoet ons team!

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Robert_Jurist


“Na ongeveer twintig jaar in verschillende functies voor de gemeente te hebben gewerkt, ben ik bij Axiflex aan de slag gegaan en heb ik meegeholpen de Academy op te zetten. Ik doe al jaren de opleiding en een deel van de trainingen voor de trainees. Daarnaast verzorg ik opleidingen voor externe partijen en ben ik als jurist verbonden aan Axiflex."

fun fact: Ik heb al meer dan honderdvijftig mensen opgeleid als inkomensconsulent en vind het erg leuk om hen in hun werk tegen te komen.

Mr. Robert Stravers
Jurist & hoofddocent

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Valerie_HR


“Na mijn studie bestuurs- en organisatiewetenschap aan de VU ben ik na enige twijfel in 2018 teruggekeerd naar mijn geboortestad Rotterdam om fulltime aan de slag te gaan voor het bedrijf waar ik als scholier en student al parttime te vinden was. Axiflex! Het gemis van Amsterdam verdween als sneeuw voor de zon toen ik terechtkwam in een team dat aanvoelt als familie."

fun fact: In het weekend ben ik geregeld te vinden op de kinderboerderij om geiten te aaien.

Valérie Romeo
Hoofd HR

+ 31 6 34 74 00 12

maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Mine_recruiter


“In 2018 heb ik deelgenomen aan de theorieopleiding Participatiewet via Axiflex Academy. Tegen het einde benaderde Rénette mij voor de functie van Personal Assistant. Ik kreeg de kans om me op zowel persoonlijk als zakelijk vlak te ontwikkelen binnen de organisatie en leerde het bedrijf in korte tijd goed kennen. Ik ben toen steeds meer werkzaamheden in de breedte gaan oppakken, waaronder recruitment. Binnen deze werkzaamheden vond ik nog meer mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag ga ik geen enkele uitdaging uit de weg en ben ik inmiddels hoofd recruiter. Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, veerkracht en in jezelf geloven loont en je verder brengt dan je durft te dromen.."
fun fact: Ik haat spinnen

Gabriëlla Meijer
Hoofd recruiter

+ 31 6 23 85 34 94

maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30

Tyrese van der Jagt
Recruiter

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Renia_administratie


“Na mijn opleiding a/d WdkA werd ik (o.a.) goudsmid/diamantzetter en heb ik in ateliers gewerkt.  Daarna bijna 12 jaar floormanager geweest van een winkel gespecialiseerd in mondhygiëne verzorgingsproducten. Sinds maart 2021 werk ik bij Axiflex om waar mogelijk collega’s administratief te ondersteunen met hun werkzaamheden. Ik vind het leuk om weer wat anders/nieuws te doen, te (blijven) leren en weer onderdeel van een team te zijn."

fun fact: Als ik een krant of tijdschrift lees, vind ik het handiger om vanaf de laatste pagina te beginnen. Andersom dus.

Rénia Sastrowidjojo
Administratief medewerkster

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Mireille_grafisch_Design


“In 2016 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Design is mijn passie en vind het ontzettend inspirerend om omringd te zijn door creatievelingen. Sinds februari 2020 mag ik onderdeel zijn van het marketingteam bij Axiflex, waar ik mijn creativiteit in kan zetten en samen met mijn team waardevolle content mag creëren."

fun fact: In januari ben ik getrouwd en verhuisde ik van de mooiste stad Rotterdam naar het mooiste dorp Alblasserdam.

Mireille van Dommelen
Grafisch designer

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Stef_Marketing&website


“Vanuit mijn stageperiode aan het begin van 2020 bij Axiflex heb ik een behoorlijke persoonlijke groei doorgemaakt, waarbij ik veel nieuwe vaardigheden heb ontwikkeld. Sinds juli 2020 ben ik officieel in dienst getreden en kan ik deze vaardigheden effectief inzetten om Axiflex te laten stralen."

fun fact: Ik ben verslaafd aan eiwitrepen.

Stef Knibbeler
Content creator & website

“In 2018 heb ik mijn opleiding Creative Marketing en Sales succesvol mogen afronden en momenteel volg ik een master in Media en Creative Industries. Dit combineer ik met mijn werkzaamheden binnen Axiflex en Afangaro waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten op het gebied van marketing, communicatie en PR!"

fun fact: Voor mijn studie heb ik een tijdje gewoond in Barcelona en heb ik stiekem nog heimwee.

Naomi Martosoewondo
Redactiemedewerker

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Maarten_headofmarketing

“Sinds juni 2006 heb ik me volledig verdiept in de wereld van virtual reality en digital marketing, waarbij ik waardevolle praktische kennis en ervaring heb opgedaan in o.a. community building en VR consumer behaviour. Ik ben dan ook ontzettend enthousiast over mijn rol binnen Axiflex om te blijven creëren en ontwikkelen daar waar mijn passie ligt."

fun fact: Ik kan eindeloos praten over technologische innovatie van VR, AR, AI en blockchain. Daarnaast kan je me altijd blij maken met een broodje haring.

Maarten Kasanmoerawi
Marketing & innovatie

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Alexander


“Ik heb mijn opleiding Game Development in een versneld traject afgerond, waarna ik 2 jaar lang een team van circa 8 man leiding heb gegeven bij de Prison Escape in Breda. Sinds maart 2021 maak ik deel uit van het team van Axiflex & Galaxy Game Studio."

fun fact: Fanatieke gamer en airsofter. Komt uit groot gezin van 12. Trotste Zeeuw. Heeft spel gemaakt dat meer dan 24,4 miljoen keer gespeeld is.

Alexander Lipman
Programmer

axiflex_detachering_werving_selectie_vacatures_gemeentebanen_Anthony


“Ik begon als een 3D Artist in mijn game industry carrière, maar stapte over naar Game Design vanwege mijn interesse voor XR (VR/AR/MR). Ik hou van het testen van unieke concepten die volgens sommige onmogelijk zijn om werkend te krijgen."

Antonie van der Meer
Game Designer


“Van kleins af aan was ik altijd al groot fan van video games. Deze beleving heeft mij gemotiveerd om ook deel uit te maken van de Gaming Industry. Nadat ik de kans heb gekregen mijzelf te bewijzen bij Axiflex als stagiair, hebben zij mij aangenomen als 3D artist bij Galaxy Game Studio. Na een hele leuke en leerzame stageperiode, wil ik deze kans ook graag aan nieuwe stagiaires kunnen bieden."

fun fact: Ik ben lactose intolerant, maar ik HOU van milkshakes! Soms is dat het waard om het toch te drinken 😉

Baris Aslan
3D artist