Meteen naar de inhoud

Medewerkersportaal
Mutatieformulier

Welkom bij Axiflex!

Graag ontvangen wij je gegevens om de administratie te voltooien en je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

LET OP! Upload hier een scan of duidelijke foto van je geldige identiteitsbewijs (voor- en achterkant van je paspoort of ID kaart) waar je BSN duidelijk leesbaar is. Voor je bankpas geldt dat je rekeningnummer en de naam van rekeninghouder duidelijk leesbaar moeten zijn.

Zijn er relevante door te geven zaken omtrent je persoonlijke financiën? Deze kun je doorgeven door te mailen naar Valérie Romeo (Hoofd HR) v.romeo@axiflex.nl. Deze informatie zal in vertrouwen worden behandeld.

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het selectievakje "Toestemming" aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

Axiflex B.V. is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan "Ik ga ermee akkoord om andere berichten te ontvangen van Axiflex B.V." aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Hulp nodig?

Valérie Romeo
(Hoofd HR)

(+31) 6 34 74 00 12

Gabriëlla Meijer
(Hoofd Recruiter)

(+31) 6 23 85 34 94

E-mail

admin@axiflex.nl