Meteen naar de inhoud

Axiflex
blogs

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste blogs. In onze blogs behandelen we alles wat op de werkvloer voorkomt. Tips, nieuws, weetjes en nog veel meer. Laat je e-mailadres achter en ontvang onze blogs in jouw mailbox!

Onze blogs

Roadtrip door Europa #2

Roadtrip door Europa (deel 2) Gabriëlla Meijer Gepubliceerd op 16 Augustus Voor sommigen is de vakantie nog in zicht of moet deze nog gepland worden.

Lees meer »

Axiflex baby!

17 februari om 09:02 was hij dan eindelijk geboren, mijn zoontje Benjamin Eli. Het mooiste geschenk dat ik ooit heb mogen ontvangen. Na een heel fijn zwangerschap- en bevallingsverlof is het dan weer tijd om aan de slag te gaan op kantoor!

Lees meer »

Fietsen voor cycle for hope!

Dit jaar heb ik besloten om mee te doen met Cycle for Hope. Op 30 juni 2022 gaat het gebeuren. Een uitdagend fietsevenement van 1200 KM in estafettes, waarvan ik zelf 400 KM moet doen binnen 48 uur..

Lees meer »

Een leven zonder telefoon?

De laatste jaren is het telefoongebruik enorm toegenomen. Alle nieuwe media en online platforms spelen in op het verkrijgen van jouw aandacht en proberen jou als telefoongebruiker te verleiden om deze aandacht zo lang mogelijk vast te houden.

Lees meer »

Het lentezonnetje op kantoor ☀️

Je zal het de komende tijd steeds vaker meemaken; je bent achter je bureau aan het werk en ziet buiten het prachtige lentezonnetje schijnen. “Kon ik maar even naar buiten…” is een gedachte die bij je opkomt. Toch zie je het niet als prioriteit tussen al je drukke werkzaamheden door en in de pauze kies je er toch voor om binnen te blijven.

Lees meer »

Collega’s leren kennen!

Onder het mom van leer je collega’s beter kennen, is aan een aantal collega’s gevraagd hoe zij bij ons terecht zijn gekomen en hoe hun carrières eruitzagen voor hun start bij Axiflex. Wat blijkt? Het hebben van een leuk en relevant netwerk is zo slecht nog niet. Sommige collega’s bleken namelijk al iemand uit de organisatie te kennen voordat ze hier aan de slag gingen. Na een succesvolle kennismaking en sollicitatie sloten ze aan bij het team.

Lees meer »

Zo overwin je de januari-dip!

Je herkent het vast wel; de feestdagen zijn voorbij en daarmee ook alle gezelligheid die de decembermaand met zich meebracht. Hierdoor is het dus ook normaal dat je een soort dip kan ervaren aan het begin van het nieuwe jaar. Het is koud, we moeten weer aan het werk en je mist de gezellige tijd met al je vrienden en familie. Hieronder heb ik voor jou de vijf beste tips om deze kille maand door te komen en jezelf te herpakken!

Lees meer »

“The Metaverse is coming and it’s a very big deal”

Door de rebranding van Facebook als Meta is “metaverse” het nieuwste buzzwoord in business en technologie. Mark Zuckenburg ziet de metaverse als de opvolger van het mobiele internet en gaat de komende jaren miljarden investeren. Facebook is niet de enige met een metaverse. Bedrijven zoals Epic Games (Fortnite), Microsoft en Roblox zien de metaverse als de volgende stap in de evolutie van het internet.

Lees meer »

Werken buiten werk?!

Veel mensen zullen na een lange werkdag van 9 tot 5 lekker thuis op de bank ploffen. Zodra het 5 uur is, is voor hun de werkdag afgesloten en is het tijd om te relaxen. De knop van ‘werkmodus’ omzetten naar ‘chillmodus’. Groot gelijk! Toch werkt het bij mij niet helemaal zo.

Lees meer »

“Killing” marketing plan opstellen!

Hi, welkom op mijn eerste blog voor Axiflex! Mijn naam is Naomi Martosoewondo en ik ben sinds juni 2021 werkzaam als marketing medewerker bij Axiflex, waar ik voornamelijk werkzaamheden verricht voor Afangaro. Ik ben dol op sneakers, heb een liefde voor lekker eten en kies bankhangen boven een avondje stappen.

Lees meer »

Sportschool combineren met werk!

We kennen het allemaal wel: zondagavond goede voornemens hebben om de volgende dag na werk naar de sportschool te gaan. En dit patroon de hele week proberen door te zetten. Toch zullen velen zich erin herkennen dat dit een loze belofte is naar jezelf. Wanneer je terugkomt van je werk en lekker op de bank ploft, is er toch een stemmetje in je hoofd dat het een heel goed idee vindt om daar lekker de hele avond te blijven zitten.

Lees meer »

Een sterk cv opstellen?

Hoi, welkom bij de vierde blog van Axiflex! Deze week wil ik jullie meenemen in mijn interessegebied, namelijk cv’s! Mijn naam is Mine Aydin en ik ben sinds maart 2021 werkzaam als recruiter bij Axiflex. Ik snuffel elke dag in cv’s van potentiële kandidaten en het leek mij daarom leuk om hierover te bloggen.

Lees meer »

We mogen weer!

Deze tip is speciaal voor onze collega’s die werken aan de Librijesteeg. Hier vlakbij bevindt zich Alfredo’s Taqueria. Een Mexicaans restaurant dat allerlei kleine gerechten serveert. Daarnaast drink je er lekkere cocktails of non-alcoholische drankjes. De inrichting doet gezellig aan en is voorzien van sprankelende kleuren als roze en kobaltblauw.

Lees meer »

Creativiteit op de werkvloer?

Hoi! Welkom bij de eerste creatieve blog van Axiflex. Mijn naam is Mireille! Ik ben grafisch designer bij Axiflex. Afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de look en feel van de nieuwe website. Werken aan dit project was en is ontzettend leuk, het blijft natuurlijk een “on going” project, waar creativiteit nooit stil staat.

Lees meer »

Roadtrip Europa (Deel 1)

Met de vakantieperiode weer in zicht, steeds meer mensen die gevaccineerd worden en geel gemarkeerde landen, is het nog aantrekkelijker om na te denken over een vakantie in het buitenland. Vorig jaar waren er genoeg landen geel, waardoor ik samen met mijn partner een ontzettend mooie roadtrip heb gemaakt die ik graag met jullie deel ter inspiratie! Je kunt dit gebruiken voor een korte citytrip of voor een langere vakantie.

Lees meer »