Meteen naar de inhoud

Beschikbare Axiflexers voor nieuwe opdrachten

Bekijk hier de profielen van Axiflexers, die binnenkort beschikbaar zijn voor diverse opdrachten. 

Beschikbare toppers

Deze Axiflexers zijn beschikbaar

Bekijk onderstaande profielen en hun expertise.

Shona - Klantmanager Inkomen/Inkomensconsulent

Beschrijving

Maak kennis met Shona, een inkomensconsulent met 1,5 jaar ervaring binnen gemeenteland. Tijdens haar vorige opdracht heeft zij zich gefocust op heronderzoeken; het onderzoeken naar de rechtmatigheid van een bijstandsuitkering. Shona startte bij ons met het traineeship/beroepsopleiding Klantmanager Inkomen/Participatiewet. Tijdens deze opleiding zijn de volgende modules behandeld: kostendelers, bijzondere normen, Bijzondere bijstand, IOAW, gezamenlijke huishouding, inkomen, vermogen, voorliggende voorzieningen, inlichtingenplicht, wijzigingen, terugvordering, boetes en bankafschriften. Naast deze opleiding heeft zij haar Rechten diploma en diverse cursussen zoals confronterende gesprekken en omgaan met emotie en agressie succesvol gevolgd. Shona kunnen we omschrijven als een ambitieuze en serieuze collega. Ze is nauwkeurig, staat klaar voor anderen en blijft zich continu ontwikkelen. Ze heeft oog voor detail, bezit sterke communicatieve vaardigheden, proactieve houding en affiniteit met inschatten van verdachte situaties. Ze heeft een positieve en creatieve instelling, waardoor zij mogelijkheden en oplossingen snel ziet. Haar persoonlijke drijfveren zijn duidelijke en open communicatie, verantwoordelijkheid nemen, secuur werken, samenwerken en integriteit.

Woonplaats

Spijkenisse

Tariefindicatie

Marktconform, in overleg met recruiter.

Rijbewijs

Ja

Beschikbaarheid

Zo snel mogelijk, 36 uur per week.

Beschikbaar voor de functie(s)

• klantmanager inkomen/inkomensconsulent

Herminette - Klantmanager Inkomen/Inkomensconsulent

Beschrijving

Herminette is sinds 2019 functionerend als inkomensconsulent heronderzoeken, waar zij voornamelijk bezig is met “de toegekende inkomensvoorziening”, zoals het handhaven van de rechtmatigheid van de bijstandsuitkering, inclusief de eventuele verrekening, terugvordering of verhaal op onrechtmatig ontvangen inkomensvoorzieningen; het signaleren van verdachte situaties in het kader van rechtmatigheid, beslissen of er een aanvullend onderzoek gewenst is of de beëindiging van de uitkering en het verstrekken van informatie over voorliggende voorzieningen in combinatie met het toepassen van de menselijke maat. Herminette is empathisch, kritisch, sociaal en gewend om burgers correct te woord te staan. In haar werk heeft zij bewezen dat ze niet alleen vakinhoudelijk goed ‘haar mannetje staat’, maar ook over sociale en communicatieve kwaliteiten beschikt. Goed kunnen omgaan met mensen is in dit vak een pré, zelf ziet zij dit als haar sterkste punt en als één van de leukste aspecten van het werk. Tegelijkertijd, heeft ze dankzij haar jarenlange ervaring als ambulant hulpverlener een scherp oog ontwikkeld voor de situaties, die afwijken van het ‘normale’ dagelijks leven en of die dreigen te escaleren. Dankzij rustig en correct optreden weet zij dit soort situaties tot een goed einde te brengen. De genoemde vaardigheden heeft zij middels proeve van bekwaamheden, verschillende certificaten behaald (bijv. cursus communicatie). Hierdoor kan zij eventuele pittige gesprekken zelfstandig kan afhandelen, is zij digitaal vaardig en beschikt ze over kennis en ervaring van/met verschillende programma’s waaronder Citrix, Socrates, RDD, BRP, Suwinet, etc.

Met haar enthousiasme en leergierigheid, staat zij altijd open om nieuwe kennis op te doen en ook om nieuwe collega’s te begeleiden waar nodig.

Tenslotte beschrijft zij zichzelf als een sociaal en betrouwbaar persoon, een harde werker, leergierig, en -niet onbelangrijk- als een fijne collega, om zelfstandig en binnen een team te kunnen functioneren.

Woonplaats

Delft

Tariefindicatie

Marktconform, in overleg met recruiter.

Rijbewijs

Ja

Beschikbaarheid

Uiterlijk vanaf 1 juni 2022 (eerder in overleg), 36 uur per week.

Beschikbaar voor de functie(s)

• klantmanager inkomen/inkomensconsulent

Geïnteresseerd in één van deze profielen?

Gabriëlla Meijer | hoofdrecruiter

Scan de QR-code en Whatsapp mij!

Neem contact op met onze hoofdrecruiter Gabriëlla Meijer

 

Telefoonnummer

+ 31 6 23 85 34 94

Email

g.meijer@axiflex.nl