top of page

Op zoek naar een nieuwe

job?

Dagelijks posten wij nieuwe legal, IT, marketing & communicatie vacatures binnen de publieke en private sector. 

man en vrouw aan tafel met notitieboek in vergaderruimte aan het schrijven of notities aan

Ontwikkel jezelf

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Kom je bij ons werken? Dan krijg je van ons alle opleidingen die nodig zijn om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Investeer je graag in jezelf? Bekijk ons aanbod aan opleidingen en cursussen.

Ook als jij werkgever bent, ben je bij ons welkom om je team of medewerker een opleiding aan te bieden of op maat te laten samenstellen. Wij denken graag met je mee!

 

Over Axiflex

Sinds 2008 is Axiflex een toonaangevende organisatie op het gebied van detachering, werving en selectie. Als gespecialiseerde dienstverlener richten wij ons op het leveren van hoogwaardige legal, IT en marketing & communicatie professionals voor zowel de publieke en private sector.

Wij begrijpen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en werken nauw samen om de juiste kandidaten te vinden. Niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring zijn van belang, maar ook de juiste motivatie en mentaliteit dragen bij aan de cultuur en missie van onze opdrachtgevers.

Lorenzo Meijers
Kwaliteitsmedewerker afdeling Beheer bij Gemeente Rotterdam

“Axiflex is een groot onderdeel van mijn ontwikkeling geweest"
bottom of page